Services

Flytning til Norge

Har du en pakke eller et flyttelæs der skal fragtes til Norge? Hos Danmarks Expressen har vi en mangeårig erfaring af kørsel til udlandet, både indenfor og udenfor EUs grænser, hvilket gør os til et trygt valg som dine fragtmænd. For at kunne imødekomme alle vores kunder på rette vilkår arbejder vi fleksibelt med de rette løsninger for alle. Vi arbejder 24 timer døgnet rundt, 365 dage om året for at tilbyde alle præcis den hjælp de søger, når de søger den. Naturligvis sker al transport ioverenstemmelse med gældende CMR-regler, hvilket garanterer dig, at alt er iorden hele vejen.

For en tryg og overkommelig fragt til Norge

For at kunne fragte dit læs trygt og smidigt kræves der en kompetent planlægning hele vejen igennem og hos Danmarks Expressen har vi både rutine og kompetence til at håndtere ansvaret. Vi kører turer mellem København/Sjælland og Oslo og omegn hver uge og har helt styr på hvad der gælder for transport over internationale grænser. For at optimere vores logistik gør vi selvfølgelig også stop på vejen, bl.a. i Göteborg. På den måde kan vi hjælpe endnu flere på samme tid som vi også tager vores ansvar for klimaet og dermed minimerer vores miljøpåvirkning.

Afhængig af hvad der skal flyttes og des egenskaber tilbyder vi både faste priser på færdige pakkekoncepter og Danmarks billigeste timepriser for flytninger. Vi garanterer at der aldrig tilkommer skjulte afgifter udover det vi sammen har aftalt, ej heller tilkommer der ekstrabetalinger som følge af fx tunge løft eller lignende. Selvfølgelig inkluderer prisen også forsikring.

Flytning indenfor Danmark

Har du brug for hjælp til fragt af pakker eller flyttegods? Vi har kapaciteten og erfaringen til at hjælpe dig i Danmark fra øst til vest og sørge for at dine ting kommer frem hurtigt og sikkert. På Danmarks Express har vi alle en mangeårig erfaring i logistikbranchen og ved derfor, hvad der er brug for, for at kunne tilbyde effektive og smarte leveringer. Vi forstår hvad der kræves for at levere høj kvalitet og planlægger altid transportvejen med omsorg og vælger ruten udfra tid, vejforholde og øvrige forudsætninger.

For tryg transport i Danmark

Nøglen til vores sikre fragt og korte leveringstider er en rutineret planlægning såvel som vores mangeårige erfaring af transporter både indenfor og udenfor Danmarks grænser. Vi arbejder 24 timer i døgnet, 365 dage om året og naturligvis sker al vores transport i overensstemmelse med gældende CMR-regler. I vores konkurrencedygtige priser indgår der desuden en tryghedsforsikring, der dækker eventuelle skader eller svind opstået på vejen.

Kontakt os med det samme, hvis du har spørgsmål, der kræver svar eller for at snakke nærmere med os om dit behov. Du kan også selv regne prisen for din pakke- og flyttefragt ud her på vores hjemmeside og læse mere om alternativerne vi tilbyder for betaling.

Flytning til Sverige

Har du et flyttelæs eller pakke som du vil have fragtet fra Danmark til Sverige? Så er det os fra Danmarks Expressen, der kan hjælpe dig og sørge for at din levering når frem både hurtigt og sikkert. Vi har en mangeårig erfaring med udlandstransporter både indenfor og udenfor EU og er vel indforstået med hvad, der gælder ved transport over internationelle grænser. Vi værner om din tryghed og tilbyder både forsikring og konkurrencedygtige priser. Tøv ikke med at kontakte os, så finder vi en passende løsning og et tilbud på transporten.

For en tryg og sikker transport til Sverige

Nøglen til en tryg fragt og vores korte leveringstider er en kompetent planlægning såvel som vores lange erfaring af kørsel til udlandet. Vi ved hvad der kræves for at holde en høj kvalitet og planlægger vores ruter med omsorg således, at vi kan vælge den bedste transportrute ud fra tid, vejforholde og øvrige forudsætninger. Vi kører kontinuerligt strækningen København – Stockholm og sørger også for at ligge flere stop ind på ruten i Sverige, bl.a. Helsingborg, Halmstad, Jönköping, Linköping og Norrköping. På den måde kan vi hjælpe flere af vores kunder på deres vilkår samtidig med at vi også tager vores ansvar for klimaet og minimerer vores miljøpåvirkning.

Call Now Button